Over ons

We vergelijken al ruim 12 jaar de prijzen van huurauto's. Al sinds 2003 worden we met enige regelmaat genomineerd voor verschillende awards en in 2008 en 2013 wonnen we de prijs voor "Beste autoverhuuur website" tijdens de Travolution Awards.

Sinds 2018 werken we samen met EasyTerra, een bekende naam in de online autoverhuur markt. Deze samenwerking zorgt voor nog betere prijzen en klantenservice, zodat we onze klanten nu en in de toekomst tevreden kunnen stellen.

Wij geloven dat we de beste vergelijkingssite voor autohuur van het Internet zijn en hebben al ruim 1 miljoen auto's verhuurd sinds de start van onze onderneming. We blijven constant vernieuwen en verbeteren. We werken met meer merken samen dan ooit tevoren, waaronder bekende namen als Europcar, Hertz, Avis, Thrifty, SIxt Alamo en vele andere.

Naast ons uitgebreide aanbod van goedkope huurauto's bieden we tevens een uitstekende klantenservice. Dat resulteert in een hoog klanttevredenheidscijfer, ruim 91% van onze klanten zegt weer bij ons te boeken in de toekomst. Dit komt mede door onze goedkope aanbiedingen, uitstekende klantenservice en eenvoudige website.

Ruim 500.000 klanten gingen u voor

Al meerdere keren auto gehuurd via EasyTerra, ook in verschillende landen en altijd goede ervaringen mee gehad. Let er wel op dat in bijvoorbeeld Spanje je kunt kiezen in brandstof gebruik. Hierop kun je overigens op hun site prima selecteren.

Maarten Kloppenburg
Leeuwarden, Nederland

Ik wil gewoon op één plek een compleet aanbod kunnen vergelijken, en EasyTerra doet dat perfect wat mij betreft!

Sanneke Arends
Zwolle, Nederland